Cricova – Oraş al copilăriei

December 16, 2008 irinaursu

Cu zîmbete de copii, cu soare cald şi bună dispoziţie am întîmpinat împreună prima zi a verii. Concursuri, cîntece, dansuri, îngheţată – de toate acestea s-au bucurat toţi micii la 1 iunie, Sărbătoarea Copiilor, care a avut loc în faţa Casei de Cultură.

La ora cînd încă micuţii dormeau, Echipa Consiliului Local de Tineret a început să creeze atmosfera de sărbătoare în Cricova. Cu plăcere au depus efort pentru decorarea copacilor şi a băncilor cu baloane, pregătirea teritoriului pentru desenele pe asfalt, instalarea băncilor pentru desenele pe hîrtie – toate acestea pentru binele şi confortul micuţilor.

arianna2Cu muzică veselă, cu aerul proaspăt şi cald al verii, la ora 1130 , sărbătoarea copiilor a fost declarată deschisă.

Cu urări de bine şi cuvinte de felicitare, festivitatea a fost deschisă de către Valentin Guţan, primar de Cricova.

Programul sărbătorii a fost condus de Silvia Calincov împreună cu Josan Cornel şi Evelina Pasat. Anume ei au fost cei care au întîmpinat copii în „Împărăţia Zîmbetelor”.

Bucuria copiilor a început cu prima probă, a fost dat startul concursului de desene pe asfalt şi pe hîrtie, cu tema: „Cricova – oraş al copilăriei”. A început hora desenelor, teritoriul din faţa Casei de Cultură a fost invadat cu căsuţe, nouraşi, iarbă verde, copăcei, păsări – toate acestea le desena creta şi mînuţele micilor pictori.

În timp ce unii erau ocupaţi cu capodoperele din cretă, alţii sărbătoreau sub cîntecele şi dansurile oferite de talentele Cricovei. Ne-au încîntat cu prezenţa sa Zeleonîi Anatol, Gremanîi Stas, Branişte Iuvenaliu, Grigorean Ilona, Ojoga Iana, clubul de dansuri moderne şi sportive „Renaissance”, şi mulţi alţii. După ce au fost făcute totalurile rezultatelor desenelor pe asfalt şi celor pe hîrtie, au fost înmînate premiile pentru locul I, II şi III.

La finalul sărbătorii copiii au fost invitaţi să participe la concursul „Recital de Poezie”.

Unul cîte unul pe scenă veneau toţi micuţii pentru a-şi ridica premiul pentru poezia recitată.

O mare de veselie, bucurie şi zîmbete de copii, toate acestea au fost la sărbătoarea lor, a copiilor. Deşi au avut parte de cîntece, poezii, dansuri, finalul sărbătorii parese că a fost cel mai aşteptat, deoarece surpriza a fost deschisă: s-a împlinit marea dorinţă a copiilor – multă, multă îngheţată.

CLT împreuna cu Centru de Arte şi Bibiloteca Publică Cricova cu susţinerea Administraţiei Publice Locale au făcut tot posibilul pentru a face din sărbătoare un „Oraş al Copilăriei”.

1-iunieDeasemenea membrii CLT sunt bucuroşi şi recunoscători companiei S.A. „PERFECT” pentru receptivitatea la dorinţa de a organiza o sărbătoare de neuitat în oraşul Cricova. Prin participrea comună a subiecţilor sus menţionaţi, de 1 iunie în Cricova au fost zeci de zîmbete, clipe de neuitat, distracţie şi voie bună.

Totul ce s-a făcut în acestă zi a fost numai pentru copii noştri, deoarece ei sunt viitorul acestei localităţi, ei sunt viitorul Cricovei.               

         Să avem grijă de ei!

Advertisements

Entry Filed under: Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to comments via RSS Feed

Pages

Categories

Calendar

December 2008
M T W T F S S
     
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Most Recent Posts

 
%d bloggers like this: