Să fie sărbătoare!

December 16, 2008 irinaursu

Chef şi veselie ne aşteaptă în seara de 22 mai – Hramul oraşului Cricova. Autorităţile au hotărît să se dezică de acel program oficios, astfel vom celebra mai cu fast această sărbătoare. Cricovenii vor avea parte de două surprize mari, una din ele va fi prezenţa artistei la sărbătoarea noastră – Ana Puică, iar a doua se ţine în mare secret – taina ei va fi descoperită la ora 2000 pe Piaţa Casei de Cultură.

Iar pînă la chef şi veselie, autorităţile au hotărît să întîmpinăm acestă sărbătoare cumse cuvine. Se vor face lucrări de amenajare şi de curăţenie pe întreg teritoriul Cricovei pentru a avea un aspect de sărbătoare (atît pentru cetăţeni cît şi pentru cei care ne vor vizita). Vor fi efectuate un şir de lucrări mai deosebite, şi anume instalarea a circa 25 de bănci în locurile publice, în faţa Casei de Cultură, în scuarul din Centru (str. 31 august colţ cu str. Chişinăului), amenajrea a 4 terenuri de joc pentru copii în curţile caselor comunale, şi la fel ca la Sărbătorile de Paşti, un număr de cetăţeni (nu mai puţin de 100 de familii) vor beneficia de ajutoare financiare cu ocazia Hramului oraşului.

Prin intermediul ziarului nostru, Valentin Guţan, primar Cricova, a venit cu o adresare către toţi cetăţenii: „Tot ce se face se face spre binele locuitorilor din Cricova, ne-am gîndit şi la copii şi la cei mai maturi, de aceea ţineţi cont că terenurile de joc sunt pentru cei mai mici iar maturii se pot odihni pe bănile amenajate. Nu uitaţi acesta şi păstraţi ceea ce se face pentru binele vostru”.

Va fi organizat un program cultural artistic care va începe la ora 1800 sub cîntecele şi dansurile talentelor de la Centrul de Artă, iar la ora  2000 ne vom bucura de concertul prezentat de Ana Puică. Mai tîrziu ne aşteaptă o mare surpriză, după care urmează Marele Joc.

Cu ocazia acestei sărbători, Valentin Guţa, felicită toţi locuitorii or. Cricova: „Dragi cetăţeni, vă doresc sănătate, belşug în toate, succese şi fiţi mîndri că sunteţi cetăţeni ai acestui orăşel. Iubiţi-vă localitatea şi să aveţi o sărbătoare plăcută şi fericită. De asemenea vă invit pe toţi să fiţi prezenţi pe Piaţa Casei de Cultură. Va fi o seară de neuitat!”.

Advertisements

Entry Filed under: Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to comments via RSS Feed

Pages

Categories

Calendar

December 2008
M T W T F S S
     
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Most Recent Posts

 
%d bloggers like this: